top of page

Hallo, welkom!

Rietepetite is een grafisch ontwerp bureau

Je kan bij ons terecht voor het ontwerp van geboortekaartjes en uitwerking van doopsuiker concepten - huwelijksuitnodigingen - gelegenheidsuitnodigingen - logo's - branding en andere grafische toepassingen

COLLECTIE KAARTJE

Je kiest een bestaand kaartje van rietepetite (alle kaartjes die je op Instagram of website ziet) en laat deze personaliseren.

Deze prijs is vanaf 150 euro incl btw

 (prijs is exclusief drukwerk)

KAARTJE OP MAAT

We ontwerpen een nieuw kaartje voor jullie. De ontwerp prijs start vanaf 295 euro incl btw 

 (prijs is exclusief het drukwerk)

DRUKWERK

Rietepetite werkt samen met kwalitatieve drukkers gespecialiseerd in gelegenheidsdrukwerk.

We voorzien de opvolging: aanbrengen van papier en druk inspiratie, het contact met de drukker, kwaliteitscontrole van de proefdruk, drukklaar maken van het ontwerp en het contact met de drukker bij geboorte.

productietermijn geboortekaartjes: de kaartjes met digitale druk, worden binnen 1-2 werkdagen gedrukt. Je kan je het drukwerk bij de drukker uithalen.

Foliedruk en letterpress druktechniek hebben een langere productietermijn dan een digitaal gedrukt kaartje.

 

Geraak je niet tot bij de drukker? Dan verzenden we graag de kaartjes als pakketje naar je. 

Of je kan ook met een drukker uit je regio samenwerken en regel je het drukwerk zelf. Dan lever ik je het drukbestand aan voor je drukker. Zodat zij bij geboorte de laatste aanpassingen kunnen aanbrengen.

 

Je kiest een kaartje uit de collectie en laat deze personaliseren en of aanpassen

of we starten een kaartje op maat. Na ontvangst van een voorschot, ontvang je binnen een 2-tal weken het digitale voorstel. Wanneer het kaartje volledig op punt staat, kan je een papieren proefdruk laten drukken. Wij werken de passende stickers of labels uit in hetzelfde concept al je kaartje, zodat jullie kaartje + doopsuikers een uniek totaalconcept wordt.

werkwijze

Toepassingen: bijpassende geboorteposter - geboortebord - raamsticker - gegraveerd bord...zijn allemaal mogelijk.

Hiervoor ontvang je via een offerte op maat.

De op maat gemaakte kaartjes kunnen ook besteld worden door andere klanten. 
Ook kunnen bepaalde onderdelen van jouw op maat gemaakt kaartje verwerkt worden in nieuwe concepten.

Indien je volledige exclusiviteit wenst, is de ontwerpkost 350 euro.

Rietepetite is niet verantwoordelijk voor verkeerde of vertraagde bezorging in het algemeen. Wij streven ernaar om het pakket, nadat deze is afgeleverd bij het koerierdienst, een volgende werkdag te laten leveren. Echter, dit is geen garantie. Rietepetite heeft na het overdragen aan het postorderbedrijf geen invloed meer op de aflevertijden.

Rietepetite maakt geen kaarten na van andere websites. Je mag altijd voorbeelden meesturen ter verduidelijking van je wensen, maar ik zorg ervoor dat jullie altijd een nieuw ontwerp ontvangen

bottom of page