Graag de kaartjes van dichterbij bekeken? De kaartjes zijn te bezichtigen bij Studio Blanche
COLLECTIE KAARTJE

Je kiest een kaartje uit het bestaande aanbod van alle kaartjes van de site (of Instagram). Met aanpassing van de gewenste naam en tekst.

De prijs van het ontwerp + digitaal drukwerk op kwalitatief papier 325 g voor 75 stuks is 210 euro.

Hier zit een GRATIS proefdruk inbegrepen.

Andere papiersoorten en FOLIE kaartjes (glanzende goud-zilver-roségoud-koperfolie-...) zijn ook verkrijgbaar. Deze prijzen ontvang je per mail

COLLECTIE KAARTJE HERWERKT

Je kiest een bestaand kaartje uit de collectie en laat deze naar wens aanpassen. 

Deze prijzen ontvang je per mail

KAARTJE OP MAAT

We ontwerpen een volledig nieuw kaartje voor je en laten de kaartjes bij de geboorte drukken bij onze drukker. 

Je ontvangt een gratis proefdruk.

Deze prijzen ontvang je per mail.

Je kan ook kiezen om enkel het ontwerp te bestellen. Je regelt dan zelf alles met je drukker. Ik lever de bronbestanden zodat je drukker bij de geboorte de laatste aanpassingen kan aanbrengen. Deze prijzen ontvang je per mail

Nadat jullie de offerte hebben goedgekeurd en ik het voorschot heb ontvangen, neem ik jullie kaartje in mijn planning op en ga dan aan de slag met een digitale proef van de kaart. 

De geboorte kan doorgegeven worden via email, whatsapp of een smsje. Je ontvangt een steeds een bevestiging van het definitieve kaartje via mail.

Hierin staat nogmaals het aantal kaartjes, afwerking kaartje, papiersoort. Na goedkeuring hiervan sturen we het kaartje door naar de drukker.

  • Digitaal drukwerk: (zonder foliedruk) Na de goedkeuring van het kaartje worden de kaartjes op 1 werkdag gedrukt en kunnen ze worden afgehaald te Hasselt. Geraak je er niet of woon je niet in de regio? Geen enkel probleem, we verzenden de kaartjes ook per koerierdienst.

  • Een kaartje met foliedruk of letterpress? bij deze druktechniek geldt een langere productietermijn.

 

Onze drukkers werken niet tijdens het weekend, feestdagen en brugdagen.

De geboorte kan je wel reeds doorgeven in het weekend zodat ik deze al kan voorbereiden en de kaartjes zo snel mogelijk kunnen gedrukt worden.

Verzenden van de kaartjes kan ook. Het verzendadres dien je op voorhand door te geven. Kies een adres waar zeker iemand aanwezig is of laat leveren in een postpunt

Bijpassende naamstickers en labels in verschillende formaten en bijpassende enveloppen kan je bij mij bestellen. Deze kan je vooraf ontvangen zodat je alles al kan voorbereiden.

werkwijze

extra's

Gratis 1 tekstwissel (bijv. voor een andere taal of BB op het geboortekaartje)

1 proefdruk zit inbegrepen indien het drukwerk via ons verloopt

Babyborrelkaartjes (zonder foliedruk): 1 euro per stuk met bedrukking aan 1 zijde (min. afname 45 ex.), bedrukking aan 2 zijdes 1,20 euro per stuk. Afgeronde hoekjes + 25 euro per bestelling.

Voor andere extra's ontvang je via een offerte om maat. 

Alle vermelde prijzen zijn inclusief btw

.

De op maat gemaakte kaartjes kunnen ook besteld worden door andere klanten. 
Ook kunnen bepaalde onderdelen van jouw op maat gemaakt kaartje verwerkt worden in nieuwe concepten.

Indien je volledige exclusiviteit wenst, is de ontwerpkost 295 euro.

Rietepetite is niet verantwoordelijk voor verkeerde of vertraagde bezorging in het algemeenWij streven ernaar om het pakket, nadat deze is afgeleverd bij het postorderbedrijf, een volgende werkdag te laten leveren. Echter, dit is geen garantie. Rietepetite heeft na het overdragen aan het postorderbedrijf geen invloed meer op de aflevertijden.

Rietepetite maakt geen kaarten na van andere websites. Je mag altijd voorbeelden meesturen ter verduidelijking van je wensen, maar ik zorg ervoor dat jullie altijd een nieuw ontwerp ontvangen

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

©2016 by rietepetite