Rietepetite is een grafisch ontwerp bureau

Je kan bij ons terecht voor het ontwerp van geboortekaartjes en uitwerking van doopsuiker concepten - huwelijksuitnodigingen - gelegenheidsuitnodigingen - logo's - branding en andere grafische toepassingen

COLLECTIE KAARTJE

Je kiest een bestaand kaartje van rietepetite (alle kaartjes die je op Instagram of website ziet) en laat deze personaliseren.

je kiest bijvoorbeeld 75 geboortekaartjes.

Pakketprijs voor het ontwerp  + drukwerk: totaalprijs vanaf 180 euro incl. btw

Wat zit in deze prijs inbegrepen?

  • aanbrengen van je gegevens in het kaartje

  • De naam in een andere kleur of lettertype (indien gewenst)

 

Meer aanpassingen zijn natuurlijk ook mogelijk

KAARTJE OP MAAT

We ontwerpen een nieuw kaartje voor jullie. Een nieuw ontwerp kan al vanaf 150 euro. De prijs voor het maken van het ontwerp is afhankelijk van wat jullie wensen zijn.

Contacteer me zeker voor gerichte info en prijzen.

DRUKWERK

Rietepetite werkt samen met kwalitatieve drukkers gespecialiseerd in gelegenheidsdrukwerk. Afhankelijk van je gekozen druktechniek, selecteer ik de drukker voor het drukwerk.

Onze drukker heeft vestigingen te Hasselt, Peer, Mechelen en Brugge.

De kaartjes met digitale druk, worden binnen 1 werkdag gedrukt. Je kan je het drukwerk bij de drukker uithalen.

Geraak je niet tot bij de drukker? Dan verzenden we graag de kaartjes als pakketje naar je. 

Foliedruk en letterpress druktechniek hebben een iets langere productietermijn dan een digitaal gedrukt kaartje.

Of je kan ook met een drukker uit je regio samenwerken en regel je het drukwerk zelf. Dan lever ik je het drukbestand aan voor je drukker. Zodat hij bij geboorte de laatste aanpassingen kan aanbrengen. De prijs voor een collectiekaartje is dan 150 euro incl. btw.

 

Je kiest een kaartje uit de collectie of we starten een kaartje op maat. Na ontvangst van een voorschot, ontvang je binnen een 2-tal weken het digitale voorstel.

Wanneer het kaartje volledig op punt staat, kan je een papieren proefdruk laten drukken. Wij werken de passende stickers of labels uit, zodat het kaartje + doopsuikers een uniek totaalconcept wordt.

werkwijze

Toepassingen: bijpassende babyborrelkaartjes - geboorteposter - geboortebord - raamsticker - bijpassende miniboeketjes... zijn allemaal mogelijk. Hiervoor ontvang je via een offerte op maat.

De op maat gemaakte kaartjes kunnen ook besteld worden door andere klanten. 
Ook kunnen bepaalde onderdelen van jouw op maat gemaakt kaartje verwerkt worden in nieuwe concepten.

Indien je volledige exclusiviteit wenst, is de ontwerpkost 350 euro.

Rietepetite is niet verantwoordelijk voor verkeerde of vertraagde bezorging in het algemeen. Wij streven ernaar om het pakket, nadat deze is afgeleverd bij het koerierdienst, een volgende werkdag te laten leveren. Echter, dit is geen garantie. Rietepetite heeft na het overdragen aan het postorderbedrijf geen invloed meer op de aflevertijden.

Rietepetite maakt geen kaarten na van andere websites. Je mag altijd voorbeelden meesturen ter verduidelijking van je wensen, maar ik zorg ervoor dat jullie altijd een nieuw ontwerp ontvangen

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

©2016 by rietepetite